سلام خانم دکتر. من مشکلم آمنوره اولیه هستش حالا تحت نظر دکتر آمپول رو زدم دکتر گفت فولیکول درست شده و گفتش تا ۲۰ شب یه شب در میان نزدیکی داشته باشم بعد آزمایش بدم البته روزی۲ تا پروژسترونم تزریق میکنم بعد از ۱۴ روز نزدیکی آزمایش دادم بتام ۱۴۴ بود یک هفته بعدش آزمایش دادم ۲۰۰< بود این  یعنی چی یعنی سقط میشه یا هنوز امیدی هست.خواهشا جوابمو بدین خیلی ناراحتم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۳۶جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به روند صعودی تیتر بتای خون شما جای نگرانی وجود ندارد و طبیعی است موفق باشید