بیماری آمنوره اولیه در دختران

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 636 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید . دختری ۳۱ ساله از یکی از روستاهای دورافتاده منطقه جنوب  هستم و امشب با سایت شما آشنا شدم من دچار مشکل بیماری آمنوره اولیه هستم . حدود ۳ ماهه هست که نامزدکردم و در شرف مراسم عقد هستم . سوالی که داشتم اینه که خیلی استرس دارم و نگرانم که آیا این مشکل را به نامزدم نیازی هست بگم یا نه . اگر جواب مثبت چطوری و چگونه با نامزدم مطرح کنم ..لطفا من رو راهنمایی بفرمایید چون که خیلی نگرانم . سپاسگزارم

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دوست بزرگوارم

لطفا راهنمایی کنید که چه بررسی هایی

از قبیل

کاریوتایپ

آزمایشات هورمونی

سونوگرافی های قبلی را انجام داده اید؟

هر کدام که انجام شده را گزارش کنید،

آیا شما با استروژن و پروژسترون قاعده میشوید؟

نوع مشکل شما ابتدا بایست تشخیص داده شود و بعد درمان برای شما پیشنهاد شود.

در مورد ازدواج سوالتان را با یک مشاور قبل ازدواج هم مطرح کنید و پس از اطلاع از نوع مشکل خودتان از مشاورتان درخواست کنید که برای در میان گذاشتن با فرد مورد نظر به شما کمک کند.

تجربه شما

بنظر من‌ حتما باید به نامزدتون بگید حق طبیعیشه

سلام خانم دکتر برجیس  از اینکه با حوصله پاسخگو  مشکلات ماهستید سپاسگزارم . بله من از سن ۱۶ سالگی تحت درمان دکتر غدد شروع کردم به دارو خوردن استروژن و پروژسترون و هر ما هم قاعدگی داشتم .۶ سال قبل یعنی در سن  ۲۵ سالگی متوجه کبد چرب از نوع گرید ۳.شدم و پزشک معالجه ام داروها را قطع کردن  و من از آن موقع دیگر استروژن و پروژسترون مصرف نکردم  .و آخرین سونوگرافی هم که هفته گذشته دادم اندازه تخمدانها  را ۶۰×۱۹ --- اندومتر ۱ میلی متر ---'ovaries reveal12 cc  نوشته بود البته این سونوگرافی با قطع دارو بود و سونوهای قبلی که سال ۱۳۸۵ با مصرف دارو رحم با ابعاد ۶۰/۲۵/۳۳  و تخمدانها با قطر ۱۷  و آزمایشم fsh  .75 و lh 2.38 و platelets312000