سلام دکتر.  الان یک سال است که احساس میکنم افسرده شدم و بیشتر علایم افسردگی را دارم و اصلا دلم نمی خواهد جایی بروم و از چیزهایی که قبلا لذت میبردم الان لذت نمیبرم و هیچ ذوقی ندارم و بی اشتها هستم و زود عصبی میشوم و دایم استرس دارم و دلهره و میترسم اتفاق بدی بیافتد لطفا مرا راهنمایی کنید
 سه سال پیش که کنکور داشتم دچار حالت تهوع میشدم و البته صبح ها بیشتر.و هنوزم وقتی استرس دارم دچار تهوع میشوم و این ترس از تهوع در ذهنم باقی مانده و همش میترسم جایی بروم و تهوع بگیرم.البته وقتی درخانه و جای آشنا هستم حالم خوب است ولی میترسم به مهمانی یا مسافرت و رستوران بروم و غذا بخورم چون ترس از تهوع در ذهن من باقی مانده و باعث شده افسردگی بگیرم و نخواهم جایی بروم و از چیزی لذت نمیبرم.و آیا قرصی وجود دارد تا در آن شرایط استرسم را کنترل کند ؟؟ آیا معده من عصبی است یا اسید معده ام زیاد شده؟ لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم.ممنون از توضیح شفافت.مشکل شما علیرغم نگرانی که برات ایجاد کرده، بغرنج نیست و با مراجعه حضوری قابل درمان در مدت کوتاهه. متاسفانه تکنیک درمانی قابل ارائه بصورت یادداشت در سایت نیست.