افکار منفی وافسردگی

باسلام ،خانمم مدت میشه فکرهای منفی توزهنش میاد همه اش میگه اتفاق بد واسه عزیزانش پیش میاد اگه بچه مون سرما بخوره هی میگه کدوم بیماری بد نگرفته باشه،کلا ناراحت ه در طول روز یک ثانیه هم خوش نیست ،شما رهنمایی کنید من چکارکنم که حالش خوب بشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد شغل ازاد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
چقدر ارزشمند كه براتون حال همسرتون مهمه و دنبال راهكار هستيد
ايشون لازمه كه به مشاور مراجعه كنند و بررسي بشه كه اين افكار و نگراني ها از چه زماني شروع شده و شديد شده ،ريشه اين نگراني چيه و طبق اون با كمك مشاور اوضاع بهتر بشه شايد ايشون درگير افسردگي پس از زايمان شده باشند كه حتي نياز به مصرف دارو داشته باشند
همدلي كنيد با همسرتون اين افراد نياز به حمايت دارند و در كنار اون سعي كنيد با هم به مشاور مراجعه كنيد.