مصرف همزمان قرص روآکوتان و دوفاستون

باسلام.

من بعد از آزمایش هورمونی به دکتر مراجعه کردم و ایشان با توجه به بالابودن هورمون و نا منظمی در قاعدگی برای من دوفاستون تجویز کردند. از طرفی دیگر با مراجعه به دکتر پوست روآکوتان برای درمان جوش من تحویز شد. حالا اگر همزمان دوفاستون و روآکوتان رو مصرف کنم مشکلی به وجود نمیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف همزمان دو دارو تداخل ندارد،بررسی سلامت عملکرد کبد و کلیه قبل از تجویز توصیه میشود