مصرف قرص رواكوتان و اقدام به بارداری

سلام خسته نباشيد. من ب مدت يكسال ميشه ك قرص رواكوتان بخاطر پوستم مصرف ميكنم و الان تمام شده. و ميخوام براي بارداري اقدام كنم ميخوام بدونم تا چه مدت بايد منتظر بمونم و آيا ازمايشي هست ك مشخص كنه اثر اين دارو از بدن رفته يا نه؟!

پاسخ مشاور
.سلام و عرض ادب و تشکر از مشاوره
پوزش بنده را از تاخیر در پاسخ بعلت مشغله فراوان وکثرت مشاوره ها پذیرا باشید🙏🌹دوماه قبل از بارداری باید رواکوتان را قطع کنید.خیر آزمایشی نداره.