سلام من ٣٩ سالمه و شوهرم ٥٠ سالشه بچه نداريم فعلا ولی دوست داريم در آينده داشته باشيم ٣ ساله ازدواج كردم شوهرم معتاد به هروئين هستش چندين بار كمپ و سم زدايی رفته ولی بعد از يک ماه دوباره شروع كرده نميدونم چيكار كنم ازش طلاق بگيرم يا نه؟ از مشكلات بعد از طلاق و تنهايی خيلی ميترسم

لطفا راهنمايی كنيد خيلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن٣٩جنسیتزنشغلبيكاروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

برای تصمیم گیری بهتر باید شرایط خود را با دقت بررسی کنید

سود و زیان ادامه زندگی و جدایی را بررسی کنید و ببینید کدام کفه سنگین تر هستند.

توانمندی ها و کارایی که برای یک زندگی مستقل لازم است داشته باشید در نظر بگیرید

آیا سابقه کار دارید

آیا تحصیلات در زمینه ای را دارید

آیا کار حرفه ای بلد هستید

اگر نه در حال حاضر برای شروع کدام یک را میتوانید دنبال کنید. حتی اگر زندگی مسترک خود را ادامه میدهید باید تا حتی استقلال داشته باشید وابستگی مطلق به همسر یکی از مشکلات حال حاضر زوجین می باشد

دوستان حمایت گر، برنامه های هنری، ورزشی و کتاب خواندن تمام این ها منابع حمایت گر برای فرد می باشد.

دیگر این که با همسر خود صحبت کنید و از دغدغه ها و نگرانی های خود از زندگی بگویید و اگر قصد ادامه زندگی دارید  ایشون را راضی کنید در کنار سم زدایی حتما از مشاوره تخصصی اعتیاد کمک بگیرند چون ترک جسمانی مواد کافی نیست و فرد حتما باید خلاهای روانی خود را از ترک درمان کند، در این راه می توانید با مشورت مشاور حامی ایشون باشید.

مورد بعدی اگر همسر شما مایل به ترک نیستند 5،7 و 10 سال آینده خود را تصور کنید که با ادامه این روند  چه شرایطی خواهید داشت؟

در مورد تصمیم به داشتن بچه نیز اگر روند زندگی شما بر طبق روال قبلی باقی بماند تجدید نظر اساسی کنید

برای رشد و به ثمر رساندن فرزند در کنار مسایل مالی، عشق و آرامش نیاز است. اگر در زندگی تان به این دو دست پیدا نکرده اید لطفا بیشتر تامل کنید. درک می کنم نیاز به مادر شدن چقدر برای یک زن زیبا و مهم است اما کودکان امانت های زیبای خداوند هستند که باید بسیار مواظب باشیم که با سلامت روان رشد کنند. و یادتان باشد این باور غلط که بچه میاد همه چی درست میشه اساسا غلط است مخصوصا اگر یکی از زوجین مشکلات جدی مانند اعتیاد داشته باشد

پایدار باشید 🌹🌹🌹