فولیکل هموراژیک و اقدام به بارداری

سلام و وقت بخیر. من چند ماه پیش سونوگرافی معمولی شدم و در سونو نوشته شده بود یک فولیکول هموراژیک به اندازه ۱۲ میلی متر دارم.روز ۱۳ سیکلم به سونوگرافی مراجعه کرده بودم و دوره هام ۲۶ روزه و منظم هست. الان می خوام برای بارداری اقدام کنم .میشه در مورد این نوع فولیکول توضیح بدید و آیا باید درمان کنم یا خودش رفع می شود. و اینکه اگر کیست هست چرا ننوشته کیست و فولیکول عنوان شده است .باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلاستاد دانشگاهوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  سایز فولیکول شما برای تخمک گذاری مناسب نمی باشد بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود و به این شکل زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.