کیست هموراژیک

سلام خانم دکترمیشه راهنماییم کنیدلطفا  سونو دادم چند روز پیش گفتن که کیست هموراژیک دارید ‌و اندازش۴ و خورده ای هست ،دارویی تجویز نکردن فقط گفتن که ضربه به شکم وارد نشه و ورزش سنگین انجام نشه و دو ماه دیگه دوباره سونو بدم میشه لطفا بگید چیکارکنم که کیست از بین  بره ما داخل روستا زندگی میکنیم و به

 دکترای متخصص و..دسترسی نداریم تو رو خدا راهنماییم کنید.من مجردم و ۱۸ سالم هست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دو ماه بعد سونوگرافی را تکرار کنید اگر کیست باقی باشد یا بزرگ شده باشد یعنی مبتلا به بیماری اندومتریوز هستید .

اگر کیست همورازیک باشد معمولا بدون درمان در عرض 2 ماه برطرف می شود .