احساسات منفی بعد از زایمان

سلام. دو ماه از زایمانم میگذره ولی هر روز بدتر میشم نیاز دارم با یکی حرف بزنم ولی با توجه به اخلاقی که دارم کلا اهل درد و دل نیستم با همسرم صحبت کردم احساس میکنم از حجم نارضایتی و گله های من خسته شده ولی خیلی صبوری میکنه ، میترسم شوهرمو خسته کنم و ازم دلسرد بشه ولی اصلا دست خودم نیست و از وضعیت زندگیم رضایت ندارم. از ماه هشتم بارداری هم هیچ رابطه ی جنسی باهم نداشتیم و رابطه مون سرد شده.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز من که اطلاعی از نارضایتی شما نسبت به زندگی مشترکتان ندارم . و اینکه با شوهرتان در مورد مشکلاتتون صحبت کرده سعی کردند مشکلات حل کنند یا فقط گوش کردند . پس بهتره با یک مشاوره به صورت حضوری صحبت کنید . چون این مشکل شما باعث شده که رابطه جنسی با همسرتان نداشته باشید و این خیلی مسئله ای مهمی است . پس حتما زودتر اقدام کنید .
باز اگر دوست دارید با من صحبت کنید می توانید در یک سوال دیگر و به اسم من علی قارداشی بفرستید . ان شاا.... بتونم کمکتان کنم .
موفق باشید .