سلام. من در ماه 6 بارداری هستم. استفاده از اسپری سالبوتامول در دوران بارداری رو میخواستم بدونم به چه صورت است. در چه ماهی باید استفاده شود؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلبارداروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر بیماری زمینه ای دارید و قبلا از این اسپری استفاده می کردید باید به پزشک معالج مراجعه نمایید و طبق دستور پزشک معالج خود از این دارو استفاده کنید موفق باشید.