راهکار برای چاق شدن

414 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام . من ۲۰ ساله ام و قدم ۱۶۰ است و یه دختر ۱۳ ماهه دارم که از شیر خودم تغذیه میکنه من خیلی لاغرم ۴۰ کیلو هستم .چیکار کنم که چاق بشم کمکم کنید مخصوصا ناحیه پایین تنه و صورت . ممنونتون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام دوست گرامی
هیچ فرمول جادویی برای چاق شدن خصوصا به صورت موضعی نیست
دریافت 6 تا 8 وعده غذاهای ترکیبی در روز به شما کمک می کند
در روز از گوشت لبنیات حبوبات میوه و سبزی استفاده کنید
اگر کمبود وزن شما دائمی بوده باید جهت رژیم و توصیه های دقیق افزایش وزن مراجعه به مطب داشته باشید
موفق باشید

تجربه شما

سلام. من 23 سالمه قد 167 و وزنم 45 هستش آزمایش دادم همه چی نرمال بوده دکتر تغذیه رفتم برام قرص زینگ پلاس و پودر گین آپ دادن اما فرقی نکردم بنظرتون بازم از این موادها استفاده کنم یا نه؟

@سهاصادقی
کاربرگرامی لطفا سوال خود را در قسمت (از مشاوران کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید با تشکر