بزرگی تخمدان ها و نازک بودن رحم

سلام. پی سی او هستم. دو ماه پیش به علت بارداری خارج از رحمی سزارین شدم. به خاطر لکه بینی به دکتر جراحم مراجعه کردم و سونو انجام دادم. گفت که رحمت ظریفه (به خاطر عمل) و داخلش لخته های خونه. تخمدانها هم بزرگ شده و پر از کیسته. بهم دارو داد برای دو ماه و گفت که با داروها مشکلت رفع میشه. خیلی نگرانم 1به خاطر لخته ها و نازکی رحمم و 2 به خاطر بزرگی تخمدان هام. توی برگه سونو نوشته

58 در 68 El:4mm. خیلی نگرانم من سه سال پیش هم تخمدانهام بزرگ شدند که با مصرف قرص طبیعی شدند. دکتر هم بهم قرص یاسمین، متفورترین، استرومارین و آمپول داده. لطفا راهنمایی کنید میترسم.

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

سلام. وجود لخته در رحم بعد از دو ماه؟؟؟ شما بايد حضوری معاينه شويد تا تشخيص درست داده شود.