سلام خسته نباشید مادر من رفتن سونو دادن داخل سونو این نوشته شده بود

تصویر نواحی میکروسیستیک پراکنده در لا به لای لایه های میو متریال بادی به همراه درجاتی از محو شدن نواحی جانکشنال آندو میو متریال مطرح کننده روند آدنو میوزیس همراه مشهود است.

هر جا رفتیم هر کی یچیزی گفت یکی گفت کیست شکلاتی یکی گف بافت خوده رحمه با دارو حل میشه یکی گف برید نمونه برداری میشه راهنماییم کنید من خیلی نگرانم🥺🥺

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. نگران نباشيد، اگر خونريزيها خيلي شدي است، قدم اول كورتاژتشخيصي ميباشد