اقدام به بارداری ومصرف دارو

باسلام،من تو اقدام برای بارداری هستم،ماه دوممه،21سالمه مشکل خاصیم ندارم خداروشکر میخوام زودتر به نتیجه برسم چیکار کنم؟اسیدفولیک 1 ساله و نیمه دارم مصرف میکنم میتونم به شوهرمم بدم بخوره؟قرص زینک پلاس چطور؟

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما تازه دوماه است که برای بارداری اقدام کرده اید در هر سیکل قاعدگی ۲۵ درصد احتمال بارداری وجود دارد تا ۶ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید.