اقدام به بارداری ومصرف دارو

سلام ...من این ماه بعد از ۹سال اقدام به بارداری کردم پریودهای نامنظمی دارم اما از اونجایی که اطلاعاتی راجب تخمک گذاری داشتم تو اون ایام ک ترشحات واژنی شروع میشه نزدیکی کردم ...اضافه وزن دارم و زیر چونه ام موهای زائد رشد میکنه درحد سه تا...این ماه بر خلاف دورهام ک عقب میزدم حتی ۱ماه این ماه فقط ۴روز عقب زدم  یعنی پریود شودم به نظر شما باید چکار کنم که نتیجه بگیرم ایا خوردن قرص لترزول تاثیر داره؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  دوست عزیز اگر تا  ۳ ماه آینده  نتیجه نگرفتید بله میتوانید زیر نظر پزشک از دارو استفاده نمایید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید