خشونت فانتزی در رابطه جنسی

سلام من به تازگی ازدواج کردم. شوهرم در نزدیکی خشونت نشون میده به صورتی که لباس زیرامو پاره میکنه. بدون لباس هم نزدیکی نمیکنه. میترسم مریض باشه با تشکر لطفا راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

منظورتون رو از اینکه بدون لباس نزدیکی نمی کنه متوجه نشدم. یعنی چی دقیقا؟ یعنی لباس خودشون رو در نمی یاره و نزدیکی می کنه یا اینکه حتما شما باید لباس تنتون باشه؟
اما به هر حال اگر ایشون در رابطه جنسی بدون خشونت تحریک نمی شوند. یا فقط روابط جنسی دردناک و آزارگرایانه ایشون رو تحریک می کنه بهتره که حضوری به یک سکس تراپ مراجعه کنید.
اما اگر گاهی چنین رفتارهای خشونت باری دارند بهتره راجع به فانتزی های جنسی ایشون با هم صحبت کنید و به توافق برسید که خشونت چگونه و در چه حدی باشد که هر دو لذت ببرید.