خيانت و خشونت همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1077 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام جناب دكتر صديق منش بنده ٢٤سالمه وهمسرم ٢٧ساله متاسفانه منو همسرم زودباهم ازدواجكرديم حدود ٦ساله پيش اوايل ازدواج ماهم مثل بقيه دوستان خوب و پرازهيجان بود تاوقتي كه كم كم همسرم رفتاراش متفاوت شد همسر من ب شدت عصبي و تندخوهست طوري ك وقتي عصبي ميشه ديگه يك آدم متفاوت ميشه كنترل خودشو از دست ميده داد ميزنه حتي متاسفانه كتك هم ميزنه از يك طرف هم همسرم ب شدت بددهنه تو حالت عادي هم بددهني ميكنه و دلمو خيلي باحرفاش ميشكنه علاوه براينا متاسفانه چندباري بهم خيانت كرده اوليش با دختر خاله مشتركمون بود ك بهش چت هاي بسيار زشت ميداد وقتي فهميد ك من اين موضوع رو فهميدم خيلي خيلي پشيمون شد و كلي گريه و قسم ك ببخش وتكرار نميشه بعد اون يك خانم ديگه ك همكار بود و فقط اس ام اس ميدادوآخريش زن داييم ك كلا باداييم هم كار بود خيلي رفت و آمد داشتيم وقتي فهميديم من مصمم براي جدايي شدم ك اينقد ب آب و آتيش زد خودشو تا من كوتاه اومدم خيلي قول داد تغيير كنه اما از٤ماع پيش ك اين اتفاق افتاده باز دوباره همون رفتاراشو داره اينم بگم همسرم خانوادش ب شدت بهش گيزميدادن طوري ك هنوز ك هنوزه دارن بهش بكن نكن ميكنن و اصلا همسرم ازاين شرايط خوشش نميادو بااونا هميشه سرجنگ داه ازاونطرفم ب قول خودش من هيچ وقت خواهري نداشتم و ب هركسي نزديك ميدشديم ميگفت دوست داشتم حس كمبود خواهر داشتنو بااون جبران كنم و من تو تموم پي اماش ميديدم مخاطبشو ب اسم آبجي يا خواهر صدا ميزده

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من بار ها سوال شما رو باز خوانی کردم
سوال شما از نظر من به بخش های مختلفی تقسیم می شه که همه این بخش ها بصورت یک مجموعه دست به دست هم داده که شما این موارد رو تجربه کنید
اما دیدن این سوال بصورت بخشهای مختلف و جدا از هم بسیار می تونه کمک کننده باشه و به شما دید درستی از موقعیت بده
اجازه بدید با هم مرورو کنیم:

1- پرخاشگری شدید همسر
2- کتک زدن
3- بی احترامی
4-خیانت
5- عدم جدایی کامل از خانواده
6-ارتباط نزدیک با دیگران و عدم رعایت حریم ارتباط

ببینید یک سری از موارد شما مربوط به این هست که در سن کم ازدواج کردید مثل عدم تمایز یافتگی و جدا شدن از خانواده و تسلط خانواده
یک سری موارد هست که بر می گرده به تربیت و محیطی که فرد بزرگ شده
مثل : این که در پیام ها دیدید که خواهر یا ابجی صدا میکنه
یک سری موارد هست که شما باید برای او حریم خصوصی در نظر بگیرید و زیاد وارد حریم او نشید مثل چک نکردن تماس ها و ....

اما نکته اصلی برای گزینه های 1 تا 4 هست
شما بایستی برای خودتون خط قرمز هایی داشته باشید کتک زدن بی احترامی کردن و  توهین ...... مواردی نیستن که بشه راحت از کنارشون عبور کرد
با وجود این مشکلات کار شما سخت تر خواهد بود.
ابتدا با خودتون خلوت کنید و برای خودتون خط قرمز هایی رو در نظر بگیرید
در یک فضای صمیمانه و بدون استرس و بدون این که مواردی از گذشته بیان بشه در مورد خواسته ای خودتون از همسر یک بار صحبت کنید و بیان کنید که شما ایشون و زندگی تون رو دوست دارید ولی برای این موراد(مثل کتک زدن و ...) در زندگی جایی نمی بینید و این موارد باعث ایجاد فاصله می شه...
و درصورت تکرار این موارد خیلی جدی اقدام کنید
اگر مشکلات ادامه پیدا کرد حتما از مشاور بصورت حضوری کمک بگیرید...

تجربه شما

سلام لطفا سعی کنید تخلیش کنید