من در رابطه ی زناشویی بسیار اذیت میشم . همسرم از من تقاضای مکرر برای نزدیکی دارد ....نمیدانم چه کنم. اگر او را اجابت نکنم بسیار عصبانی میشود و اوقات تلخی میکند . گاهی سخت دچار درد کمر و سوزش میشوم ..او حتی حاضر نیست پوزیشن مورد علاقه اش را به خاطر درد های من رها کند ...حرف زدن هم بی فایده است ...راهکاری بدهید تا بتوانم نجات یابم

بچه به صورت توافقی نداریم . مدت ده سال است ازدواج کردیم و یکدیگر را دوست داریم اما این مشکل را از ابتدا داشتیم و حالا شدید تر شده است .تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن36جنسیتزنشغلندارموضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
ممنون از اینکه سوالتان را در کلینیک نی نی سایت مطرح کردید
 تعداد دفعات رابطه زناشویی، بستگی به توافق طرفین دارد  اگر زوج به این توافق نرسند، یعنی یکی بیشتر بخواد و یکی کمتر، یعنی تفاهم جنسی وجود ندارد ،در زوجینی که تفاهم جنسی ندارند توصیه میشود به سکس تراپیست مراجعه کنند تا او با آموزش هایی که به زوجین میدهند ، تفاهم جنسی رو برقرار کنند. یعنی هر دو نفر به چیزی که میخوان برسن، بدون اینکه همدیگه رو آزار بدن.
از طرفی بنظر میرسه یکی از علت هایی که شما از رابطه لذت نمیبرید احساس دردی هست که در رابطه دارید آیا همسرتان قبل از رابطه معاشقه میکنند وسعی در تحریک کردن شما دارند ؟
مسایل جنسی، مسایل بین فردی هستند وبسیار به  رابطه شما با همسرتان ارتباط دارد . برای همین، درمان های جنسی اغلب درمان های زوجی هستند، نه فردی.دربیشتر موارد، ریشه ماجرا در ذهن ماست
زمان رسیدن به ارگاسم در يك خانم، به ۵ عامل بستگی دارد
1.سطح آرامش/ استرس
2. آمادگی جسمی
3. رابطه صمیمانه با همسر
4.پیش نوازی با همسر (یک خانوم، برای تجربه یک ارگاسم خوب، نیاز داره به معاشقه خوب.)
5.تکنیک خوب نزدیکی: آقایون کار چندان سختی ندارن برای تجربه ارگاسم (یا انزال، که برای آقایون تقریبا مترادفه) چون نقاط تحریک پذیر اونها متمرکزتره. اما خانومها، ممکنه برای ارگاسم، پوزیشن های خاص، یا با مدل تحریک خاصی رو لازم داشته باشن.
توصیه میکنم باهمسرتان صحبت کنید و هردو یه یک سکس تراپیست مراجعه کنید اگر قبول نکردند خودتان مراجعه کنید تا با تکنیک هایی که میگویند بتوانید به تفاهم جنسی برسید