علت خواب و کابوس های ترسناک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 160 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. همش خواب های ترسناک میبینم توی خواب خیلی زجر میکشم. با اینکه آدم ترسویی نیستم یا از چیزی نمیترسم ولی این کابوسها خستم کرده هر شب هی از خواب بیدار میشم این میتونه مشکل روحی باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز قبل از هرچیزی باید به صورت حضوری نزد مشاوری بروید تا متخصصی تشخیص دهد که آیا مورد شما اختلال خواب هست یان ؟ برای این منظور باید عنوان کنید که چه مدت است که کابوس می بینید؟ بیشتر چه چیزهایی می بینید؟ چند مرتبه از خواب بلند می شوید؟ در زندگی شما چه اتفاق تازه ای افتاده که دچار اضطراب شده اید؟
روز خود را چگونه شروع می کنید؟ پاسخ این سوال ها نزد مشاور می تواند به شما کمک کند.

دوست عزیز باید خدممتون عرض کنم که 90 درصد خواب و کابوس های ترسناک علت آن ها می تواند افسردگی و اضطراب باشد و 10 درصد مربوط به مشکلات تیروئید، بیماری های جسمی، تنفسی و ... باشد.
برای درمان اختلال خواب اول باید علت آن مشخص شود بعد از آن با دارو زیر نظر روان پزشک می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.
اما سعی کنید حتما قبل از خواب موسیقی های آرام بخش مانند صدای آبشار را گوش کنید.
تصاویر دلنشین قبل از خواب ببینید.
یوگا می تواند خیلی به شما کمک کند تا آرامش داشته باشید
از گل گاو زبان استفاده کنید قبل از خواب

برایتان آرزوی آرامش دارم

تجربه شما

ممنون از پاسخ شما خانوم دکتر