پرتوقع و کم حوصله بودن پسر چهار ساله

باسلام

پسر 4 سال و نیمه دارم.خیلی توقعی هست اصلا طاقت شنیدن کلمه نه نداره.با اینکه من و همسرم پرحوصله هستیم ولی پسرم خیلی کم حوصله است الان پسردومم رو باردارم.خیلی باهاش بازی میکنیم و وقت میذاریم.ولی بازم اگه یه جایی مهمونی بریم که بچه نداشته باشن از کوره درمیره ولی اگه بچه داشته باشن به زور میاریمش خونه. و اگه مهمون برامون بیاد با زور و التماس مهمونها رو نگه میداره و خودشو لوس میکنه خواهش میکنم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیزفرزند شما در مقابل شنیدن کلمه (نه) کم تحمل است ،شاید به این دلیل که آنقدر که باید با ناکامی رو به رو نشده است. همواره به خاطر داشته باشید که پدر و مادر خوبی بودن یا پرورش خوب یک کودک اصلا به این معنا نیست که همیشه خواسته هایش رابراورده کنیم و اجازه ندهیم با ناکامی رو به رو شود. فقط در یک سال اول زندگی است که باید تمام خواسته های کودک را اجابت کنیم. کودک از بعد یک سالگی باید کم کم با نا کامی رو به رو شود. و نیز بیاموزد بعضی از درخواستهایش قابل انجام نیستند و برای بعضی دیگر باید تلاش کند.

در نتیجه به شما پیشنهاد می کنم:

-شروغ کنید به خواسته های نا معقولش نه بگویید، اما یک نه ی قاطع و بدون کش مکش. مثلا: اگر هنگام بازگشت از مهمانی تمایل دارد فرزند آنها را با خود بیاورد فقط به او بگویید نه نمیشود، و سپس قبل از این که بخواهد التماس کند یا گریه کند یا آویزان اطرافیان شود یا.... بغلش کنید و محیط را ترک کنید.

-برای بهبود ارتباطاتش با همسالان او را به مهد کودک بفرستید.

-کتاب کودکان نافرمان       نوشته ی راسل.ا.بارکلی      انتشارات رشد    را مطالعه کنید.

سربلند باشید مثل شمشاد