پادرددربارداری

سلام وخسته نباشید ببخشید من الان باردارم وده هفته و2روزم هست .چند روزه شبا سردرد کمر درد و پادرد دارم .ساق پام وزانو اانگار که استخوانش درد میکنه.تو ازمایشم ویتامین دی بدنم کم بود .به نظرتون طبیعیه؟واینکه ایا الان میتونم از قرص ویتامین دی استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است زیر نظر پزشک از قرص ویتامین دی استفاده کنید موفق باشید.