یبوست شدیددربارداری

سلام من ۱۳هفته هستم یبوست داشتم ولی چند روزه شدید شده چون قبلا سقط داشتم اصلا میترسم برم دستشویی حتی،پسیلیوم مصرف میکنم برگه زردآلو و انجیر هم خیس خورده شو خوردم خیلی میترسم به جنین فشاربیاد دراین حین شربت ملین هم اثرنداشت

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اجابت مزاج باعث سقط نمی شود . تا زمان رفع یبوست بعد از ظهر ها یک عدد قرص سی لاکس بخورید .