آیا ویتاگنوس در درمان آمنوره ثانویه هیپوتالامیک موثر است؟

در صورتی که آمنوره ثانویه ناشی از اختلال محور هیپوتالاموس باشد، آیا مصرف پنج انگشت یا ویتاگنوس موثر است؟ چقدر احتمال بازگشت سیکل ماهیانه وجود دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن39جنسیتزنشغلنوازندهوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ويتاگنوس دارويي گياهي با اثرات شبه هورموني است كه ادعا ميشود به اختلالات روحي و جسمي در قاعدگي و يائسگي ميتواند كمك كند
با وجود مشكلاتي كه داريد حتما بايد به پرشك مراجعه كنيد و درمانهاي لازم براي شما انجام شود