اسکلیوز ستون فقرات و اقدام به بارداری

سلام خسته نباشید. من انحراف ستون فقرات یا اسکلیوز خفیف دارم. برای بارداری اقدام کردم. این مشکل میتونه برام خطر داشته باشه.؟

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

بهتر است براي بارداری راحت و بدون كمر درد و گردن درد اين مشكل را اصلاح كنيد.

اگر ميزان اسكوليوز خفيف است مشكل ايجاد نميكند ولی برای پيشگيری از آرتروز زودرس و همچنين پيشگيری از بوجود آمدن كوتاهی و انقباض نامناسب در عضلاتتان بهتر است كه اصلاح شود.

اگر عكس يا ام ار آی داريد و جهت اسكوليوز خود را ميدانيد بنويسيد تا راهنمايي كنم.