سلام. من تازه فهمیدم که دخترم که 8 سالشه دچار اسکلیوز شده آیا خوب میشه یا نه و اینکه چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

خوشبختانه به موقع تشخيص داده شده و قابل درمان هست. با توجه به اينكه در سن رشد هستند و اسكلت بدن قابل شكل گيری و تغيير

برای درمان و اصلاح الگو های روزمره بايد از تمرينات و ورزش های اصلاحی مناسب برای ايشان استفاده شود. بهتر است تحت نظر يک مركز فيزيوتراپی قرار بگيرند. چون نياز به تمرينات گسترده و نظارت مستقيم می باشد.

چنانچه نياز به استفاده از بريس اسكوليوز باشد شما را راهنمايی خواهند كرد.