مسئولیت قانونی تهیه مسکن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 80 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام میخواستم بدونم آیا توو قانون ذکر شده که تهیه مسکن به عهده مرده یا اینکه تهیه مسکن توافقیه بین خانواده ها؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام و وقتتون بخیر
بله در ماده1107 قانون مدنی به صراحت ذکر شده است که تهیه مسکن برای زوجه دائم از وظايف شوهر هست،
موفق باشید

تجربه شما

سلام مجدد.

اگر مسکنی که تهیه کردن در شأن موقعیت شما نباشه ، بسته به نظر قاضى دادگاه این امکان وجود داره که مرد رو الزام به تهیه مسکن مناسب کنند.

مثلا اگه زوجه از مسکنی که زوج تهیه کرده راضی نباشه چی؟ مثلا شوهر من خانه ای که ساخته دستشویی حمام و حیاط مشترک با پدر و مادرش داره. اونها پیرن و خیلی هم دخالت میکنن. میتونم از نظر قانونی شکایت کنم و بخوام مسکن مستقل تهیه کنه؟؟