استفاده از لنز برای کودک 7 ساله به جای عینک

دخترم شش سال و نیمه هست الان یکساله که عینک می زنه به خاطر ضعیف بودن چشم متاسفانه ارثی هست ضعیف بودنش چون اصلا با گوشی و تبلت از اول بازی نکرده، خیلی اذیت می شه می خواستم ببینم می شه براش لنز استفاده کنم با تجویز پزشک

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلاستاد دانشگاهوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.