تاثیر رژیم شیر و خرما بر کاهش وزن قبل از بارداری

سلام. من قدم 153 هست ، وزنم به 72 رسیده. میخوام وزنم کم بشه تا بتونم باردار بشم. هر روز نیم ساعت ورزش میکنم و سعی کردم میزان خوراکم رو کم کنم. آیا رژیم شیر و خرما رو اگه بگیرم برام ضرر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام .
هر رژیمی که اصول درست خوردن یعنی استفاده از هر 5 گروه غذایی را نقض کند، قطعا در دراز مدت به شما ضرر می زند. بهتر است از یک رژیم غذایی صحیح تحت نظر متخصص تغذیه استفاده نمایید و از رژیمهای سر خود اجتناب و دوری نمایدد.