عدم رابطه جنسی به عنوان ابزاری برای تنبیه

سلام. همسر من از نظر زناشویی منو آزار ميده.

اگه ازم ناراحت باشه ، دلم بخواد رابطه داشته باشیم جلو نمياد

خيلی اذيت ميشم توو اين مسئله خودشم خيلی ثابت قدمه يعنی امكان نداره بند و آب بده قرارش با خودش يادش بره

انگار آتو ازم گرفته باشه

به نظرتون من چيكار كنم دست از اين كارش برداره چون واقعا از اتاق خواب و خودش و همه چی متنفر ميشم برای يه لحظه.

اطلاعات تکمیلی

سن٢٥جنسیتزنشغلشاغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
این موضوع را باید در یک فضای صمیمی بدون انتقاد وسرزنش زمانی که حال رابطه تان خوب است حل کنید .با همسرتان صحبت کنید وبگویید رابطه زناشویی شما ربطی به دعوا و اختلاف نظر های شما ندارد وانتظار دارید که همسرتان این دو موضوع را از هم تفکیک کند بگویید رابطه جنسی نشان دهنده علاقه وکشش ما به همدیگر است و اختلاف و درگیری که پیش می اید یک موضوع مربوط به ان لحظه است و نمیخواهید ان را به مسائل زناشویی ربط دهد این موضوع را باید با گفتگو حل کنید
اشاره کرده اید که متوجه حساسیت شما به موضوع شده اند.شاید بهتر است کمی مراعات کنید در زمانی که بین شما اختلاف نظر هست خودتان را راغب به رابطه نشان ندهید ونکته مهمتر اینکه سعی کنید ریشه مشکلاتتان را پیدا کرده ودر مورد ان به توافق برسید .اگر درگیری ودعوا بین شمانباشد این موضوع هم پیش نمی اید که بخواهید به دنبال راهکاری برای ترک این عادت بگردید