تنبیه بدنی کودک زیر ۲ سال

با سلام

پسرم ۲ سال و ۳ ماهشه ، هفته ۳۳ دنیا اومده و مشکلاتی مثل شیر نخوردن و استفراغ تا یکسالگی داشته و شیرخشکی بوده ، تا چند ماه درگیر دکتر و وزن نگرفتنش بودم و خودم رو به طور کل باخته بودم ، بهش میرسیدم اما وزن نمیگرفت ، گاهی تا روزی ۵ بار هم استفراغ میکرد ، خودم در خانواده ای بزرگ شدم که همش دعوا و درگیری یادمه و تقریبا هیچ خاطره خوبی از دوران بچگی ندارم ، اصلا اعتماد به نفس نداشتم و ندارم و روابط عمومی بسیار ضعیف دارم ، تمام اینها و اینکه پسرم بچه اول بود و من هیچ تجربه ای از بچه داری نداشتم و مقداری هم‌ وسواس نظم دارم و خودم تنها به کارای پسرم میرسیدم گاهی از فشار زیاد سرش داد میزدم یا تنبیه بدنی میکردم و بعدشم عذاب وجدان و ... الان مدتیه به شدت دارم رو خودم کار میکنم و تقریبا پسرم رو آزاد گذاشتم و سعی میکنم بیخیال باشم و تنبیه و فریاد رو کنار گذاشتم ، خیلی براش در خونه و بیرون وقت میذارم و خیلی بازی میکنم ، پسرم هم پسر اجتماعی و مهربون و شیرین و آروم و خوش اخلاقیه ، گاهی به خواسته اش نرسم با دست منو میزنه یا در بازی وسیله پرت میکنه ، گاهی هم در بازی و با خنده میزنه یا گاز میگیره که اونم فکر میکنه بازیه ولی در کل رابطش حتی با بچه های کوچیک هم خوبه و دوستشون داره ، همه اینها به کنار یک مطلبی خوندم که نوشته بود ذات بچه زیر ۳ سال شکل میگیره و اگه در این سن تنبیه بدنی بشن در کودکی و بزرگسالی پرخاشگر میشن و در مدرسه مشکل ساز میشن ، میخواستم بدونم این‌ مطلب درسته ؟ الان که من دارم جبران میکنم اثرات تنبیه از بین میره ؟ چه کاری باید بکنم که اثرات تنبیه رو از بین ببرم ؟ خواهش میکنم کمکم کنید خیلی عذاب وجدان دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز. درود بر شما.
توصیفی که از پسرتان داشتید نشان از سلامت او دارد و به نظر میرسد توان مدیریت هیجان خود را دارید. شخصیت کودک تا 6 سالگی شکل میگیرد و تجارب کودک در این سنین بسیار حائز اهمیت هستند. با فراهم کردن محیط شاد و امن عاطفی و بازی با پسرتان میتوانید روزهای گذشته را جبران کنید.
شاد و سلامت باشید.