سلام وقت بخیر سوال درمورد خیانت دارم، من الان سه ماهه باردارم و توو گوشی همسرم یک سری پیل دیدم که اصلا باورم نمیشه، هر چند شک داشتم ولی امشب که دیدم دارم دیوونه میشم، توروخدا راهنماییم کنید چطور بهش بگم که میدونم 😭😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیت زنشغل خانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
سوال شما واضح نیست ومن نمیدانم شما در گوشی همسرتان فیلم دیده اید ویا پیام دیده اید
اگر منظورتان فیلم هست که باز اشاره نکرده اید چه فیلمی که مربوط به خودشان است ویا فیلم مستهجن و ... دیدن فیلم نمیتواند دلیل بر خیانت کردن باشد
اگر پیام در گوشی همسرتان دیده اید که مضمون خاصی داشته ویا به فرد خاصی داده شده که موضوع فرق میکند
شما باردار هستید وهرگونه استرس برای شما ممنوع هست وباید سعی کنید در یک فضای ارام وبدون تنش باشید
لطفا برای من بنویسید که منظور شما فیلم بوده ویا پیام ؟
سن همسرتان و کیفیت رابطه زناشویتان را هم برایم بنویسید

تجربه شما

سلام، ممنون از پاسخ گوییتون، یک سری پیام بود برای حدود ده روز پشت هم و تماس تلفنی به مدت یک ماه، پیام ها نشون از یه رابطه صمیمی میداد، همون شب از صدای گریه هام پاشد و گفت که این خانوم همسره دوستشه و برادر شوهره این خانوم برای اینکه دسته زنه رو،رو کنه به شوهرم گفته بهش چند وقت پیام بده و بعد قرار بذار بیرون و من مچ اینو بگیرم، ولی پیام ها به قدری صمیمیت نشون میداد که باورم نمیشه همه ی داستان این باشه، این خانوم هم محل هستن ،هر دوطرف از متاهل بودن هم باخبر بودن، ولی باز حرف از عشق و عاشقی بود و حتی حرفای زیر شکم، والا توو پیام ها از رابطه هم صحبت بود که شوهرم قسم و آیه که اینطور که فکر میکنی نیست و همون موقع همه ی پیام هارو پاک کرد قرار بود این پیام ها مدرک باشه برای گیر انداختن زنه اینطور که خودش میگفت و صبح هم به زنه گفت که کار برادرشوهرت بوده این نقشه ها و دیگه به من پیام نده که زندگیم بهم ریخته. و این پیام هارو نشون داد و زنه هم کلی تهدید کرد برسم تهران فلان میکنم و آبروت رو میبرم چون الان شهرستانه. و شوهرم گفت تموم، حالا از مشغولیت های ذهنی شوهرم و این مدت پیامک و صحبت باورم نمیشه تموم شده باشه انقد راحت و کارم شده همش گریه، بعد جالب اینکه توو پیام هاشون پشت من و خانواده ام کلی بد گفته بود این ها خیلی آزارم میده. میدونم استرس برای جنین سمه ولی واقعا دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم 😔😭

@فاتمه_خانوم

دوست عزیز

میدونم که در شرایط روحی مناسبی نیستید .اگر این پیام ها متعلق به همسرتان بوده باشد و تمام فرضیات شما درست باشد میخواهید چه کنید؟

آیا با داشتن یک فرزند آن هم میخواهید جدا شوید

از طرفی اگر مدام بخواهید در این باره با ایشان صحبت کنید شاید قبح قضیه از بین برود و کلافه شوند

بهتر است با ایشان بدون تهدید با آرامش صحبت کنید و بگویید که این نوع رابطه ها و شیطنت هایی که از نظر ایشان خیانت نیست و شاید برای سرگرمی آن لحظه بوده برای شما قابل قبول نیست و در صورت تکرار باید متوجه شوند که ممکن است برای همیشه خانوده (شما وفرزندش ) را از دست بدهند

بهتر است یک فرصت به ایشان بدهید وبخواهید اگر مشکلی در زندگی زناشویی دارند با شما در میان بگذارند نه اینکه در فضای بیرون از خانه به دنبال صمیمیت بروند

گاهی افراد برای هیجان خواهی و خروج از ملال و یکنواختی زندگی زناشویی به کنجکاوی و جستجوگری در دنیای بیرون روی می آورند و موضوع خیانت مطرح نیست