سلام. من 7 سال پیش prk کردم میخواستم بدونم میشه زایمان طبیعی انجام داد؟ چون میگن فشار زیادی به چشم وارد میشه که رگ های خونی چشم ممکنه پاره شه.

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است با جراح چشم معالج خود در این زمینه مشورت نمایید  زیرا اطلاعات کاملی از وضعیت جسمانی شما دارند و ایشان باید وضعیت شما را با معاینه چشم برای پزشک زنان شرح دهد تا بتوان نظر قطعی داد موفق باشید.