عمل لیزیک چشم وزایمان

سلام خسته نباشید.۲۲سالمه اولین بارداریمه خرداد ۹۶ به علت اینکه چشمام ضعیف بود عمل فمتو لیزیک انجام دادم الان هم ۲۸هفتمه .

بنظرتون جراحی چشمم تاثیری روی نحوه ی زایمانم داره؟طبیعی میتونم یا باید سزارین انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
انجام این اعمال منافاتی با زایمان طبیعی نخواهد داشت و مشکلی ایجاد نمیکند ولی باز هم برای اطمینان بیشتر با پزشکتان مشورت کنید تا با آرامش بیشتری این کار را انجام دهید.‌روز خوش