سلام وقت بخیر . من یه دختر دو سال و نیمه دارم که مهد کودک میره . کلا بجز من و باباش با کسی حرف نمی زنه

خیلی هم پرحرفه برای ما، حتی خونه  مادرشوهرم میریم با مادرشوهر و پدرشوهرم و عمه و عمو حرف نمی زنه  کلی باید نازش رو بکشن تا خانوم یه کلمه به حرف بیاد می دونم خجالتی نیست ولی پیش همه گارد داره با هیچکس حرف نمی زنه

ناراحتم از این قضیه کلی بهش می گم مثلا بگو سلام دلم برات تنگ شده اینو برات خریدم بریم پارک خرس خریدم اما دریغ از یک کلمه حرف زدن توو جمع. توو مهد مربیش میگه حرف می زنه ،شعر می خونه

راهنماییم کنید دخترم چرا اینجوریه چیکار کنم مثل همه بچه ها بجوش باشه اینجوری انگار گوشه گیره یا زبونش رو خونه جا گذاشته.

اطلاعات تکمیلی

سن34جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

عرض سلام و وقت به خیر:

دوست عزیز مسئله فرزند شما به نظر می آید یک مسئله تربیتی باشد،به نظر من لازم است به یک مشاور کودک مراجعه کنید تا آموزش والدگری ببینید و فرزندتان هم ارزیابی شود و در صورت نیاز مشاوره دریافت کند.

اما در کل مشخص است در حال حاضر مسئله تان خیلی بزرگ نیست اما موضوع مهم جلوگیری از گسترش آن است.

سربلند باشید مثل شمشاد