احساس گناه برای گذاشتن پدر در آسایشگاه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 155 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. روزتون بخیر.

ببخشید که وقتتون رو می گیرم.

چند روزی هست که بابا رو گذاشتیم آسایشگاه (به خاطر آلزایمر شدید) البته هنوز به حدی نبود که ما رو نشناسه. خیلی حالم بده شب و روزم شده گریه. گفتن تا یک هفته نباید ببینیمش. دیروز از توی مانیتور آسایشگاه دیدمش. وسایلش رو جمع کرده بود دائم از این ور به اون ور می خواست برگرده خونه... دارم دق می کنم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
من احساس شما رو درک میکنم وبرای شرایطی که پدر بزرگوارتان دارند بسیار ناراحت شدم . دلیل اینکه به شما گفته اند تا یک هفته نباید ایشان را ببینید چیست؟ اگر قانون ان اسایشگاه هست وبدون هیچ دلیل علمی گفته شده  که انسانی نیست .به هرحال ایشان در هفته اول بیشتر دلتنگی دارند
پیام قبلی شما وپاسخ همکارم را مطالعه کردم در سوال قبلی که پرسیده بودید شرایط پدرتان بسیار سخت بوده و نیاز به مراقبت داشتند
گاهی ما بدون دلیل و بدون هیچ بیماری صرفا فقط بخاطر اینکه پدرو مادرمان را مانعی برای اسایش و رفاه خودمون میبینیم در اسایشگاه میگذاریم که دور از روابط انسانیست لکن پدر شما بیمار بودند و مادرتان هم با بیماری قلبی که داشتند شرایط نگهداری ایشان را  نداشتند پس عذاب وجدان نداشته باشید وسعی کنید حتما زود به زود به دیدار ایشان بروید. طبیعی است که در روزهای اول هم برای ایشان وهم برای شما سخت هست لکن این وضعیت  بخاطر اسایش و رفاه ایشان همچنین مراعات حال مادرتان بوده است
امیدوارم با بهبودی حال ایشان بتوانید دوباره پدرتان را به خانه برگردانید

تجربه شما

خیلی ممنونم که اینقدر سریع جواب دادید.

گفتن باید یکم به محیط عادت کنه. اجبار نکردن اما گفتن اگه روزهای اول برید دیدنش بی قراریش بیشتر می شه و خودش بیشتر اذیت می شه.

نمی دونم چه کاری صلاحه.. خودم دارم دیوونه می شم دوست دارم هر چه زودتر برم دیدنش.

خانم دکتر ببخشید باز وقت شما رو می گیرم شما چجوری صلاح می دونید اینکه بریم دیدنش زودتر یا نه بذاریم یک  هفته بشه بعد