سلام. من خانمی 25 ساله هستم که کاملا ناخواسته باردار شدم. وزنم خیلی بالاست و الان نگران هم خودم هم بچه م هستم میخواستم بدونم بهترین راه برای جلوگیری از افزایش زیاد وزنم چی هستش. من 172 قد دارم و 94 کیلو هستم. در ضمن کم کاری تیروئید دارم و روزی یک عدد لووتیروکسین مصرف میکنم و 7 هفته از بارداریم گذشته و در این مدت به دلیل حالت تهوع و کم میلی به غذا 1 کیلو کم کردم
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام؛ بیماری هایپوتیروئیدیسم یکی از بدقلق ترین بیماریها در مسیر لاغر شدنه. البته استفاده از قرص لووتیروکسین هم به چاقی بیشتر کمک میکنه. با توجه به اینکه در این بیماری معمولاً مقاومت متابولیک اتفاق می افته بعضاً کاهش مصرف غذا و کالری هم تاثیر زیادی بر لاغری نخواهد داشت. بهترین توصیه ای که بنده به شما دارم انجام ورزش های روزانه در بیشتر روزهای هفته است . شخصا این توصیه ها رو به شما می کنم به خصوص زمان مصرف لووتیروکسین: 1- از رژیمهاتون حذف کنید : سویا، بوکلی، بروکسل، بادام زمینی، اسفناج، شلغم 2- کاملا پخته مصرف شود: گل کلم و تربچه و کلم بروکلی و بروکسل و کلا خانواده کلم ها رژیم لاغری رو در دوران بارداری توصیه نمی کنم اما کنترل افزایش وزن رو به شدت توصیه می کنم بنابراین حتماً تحت نظر متخصص تغذیه باشید تا بارداری بی خطری رو تحربه کنید پاینده باشید دکتر صادق جعفرنژاد