سلام ۲۷ سالمه و حدود ۶ماهه برای بارداری اقدام کردم که متوجه شدم پلی کیستیک هستم و پرولاکتینم بالاست دکترغذذ بهم متفورمین و کابرلین دادن که امروز کابرلینم تموم شد...پزشک قبلیم تو ماه سوم برام ۶ تا hmg و ۲تاhcg به همراه شبی دوتا کلومیفن تجویز کردن که متاسفانه با دوره ۲۸ روزه پریود شدم... قبلا دوره هام ۳۲-۳۴ روزه بودن...پزشک جدیدم متوجه پرولاکتین بالای من شدن و برام کابرلین تجویز کردن و درکنارش لتروزل شبی دوتا به همراه hcg روز ۱۴ الان سوالم اینه منکه با hmg, و کلومیفن و hcg, نتیجه نگرفتم این داروهای جدید و ضعیفتر فایده ای داره برام یا نه؟ ممکنه چسبندگی یا گرفتگی لوله داشته باشم؟کی برم عکس رنگی؟نیازی به لاپاراسکوپی نداررم؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام تا 3 ماه از قرصها میشه استفاده کرد بعد عکس رنگی 6ماه برای تلاش کم است بیشتر تلاش کنید وزن کم کنید و از طب سنتی هم کمک بگیرید