ببخشید اقای دکتر مجدد مزاحمتون میشم من پرولاکتینم بالاس اشکال نداره از رازیانه استفاده کنم میگن رازیانه پرولاکتین رو افزایش میده خیلی دوسدارم چاق شم ازمایشمم نرمال بود فقط پرولاکتینم بالا بود وکیست دارم وتنبلی تخمدان ببخشید شماره تماس که بتونم از طریق لاین یا وایبر یا وات ساپ راهنمایی بگیرم ممنون میشم
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام من استفاده از رازیانه را توصیه نمی کنم. شماره مطب : ٨٨٦٨٤٩٤٦