تردید و دودلی برای عقد کردن

من در دوران نامزدی (صیغه محرمیت) هستم .

و قراره دو هفته دیگه عقد کنیم .اما به شدت تردید دارم‌ و به انتخابم قاطع نیستم !توی این چند ماه نامزدی من متوجه شدم که نامزدم اصلا استقلال فکری نداره .و بسیار زود رنجه و سر مسائل خیلی کوچیک قهر میکنه ... به شدت عصبیه و تا الان چندین بار سر مسائل پیش پا افتاده سرم دادهای وحشتناک زده ... حتی از لحاظ مذهبی هم اونطوری که خودشو نشون میداد نیست . فقط آقا آقا میکنه (رهبر) ولی پیرو واقعی نیست ... فقط شعار میده که مومنه و ولاییه و انقلابیه!!!حتی نمازشم درست نمیخونه

به شدت از لحاظ فکری به مادرش متصله .... یعنی خودش بگه ماست سفیده و روش پافشاری میکنه . ولی تا مادرش بگه ماست سیاهه بی برو برگرد قبول میکنه  .اصلا به احساساتم من توجه نمیکنه بارها بهش گفتم سر من داد نزن.

حتی بهم گفته مادیاتی ام و خیلی سخت برام تموم شد ... چون نه خونه داره نه ماشین نه سربازی رفته و مهریه ۱۴ تا سکه رو قبول کردم و بهم گفت مادیاتی ام...به شدت ناراحت شدم !سر مسائل اعتقادی محکم نیست ! فقط حرف حرفه مادرشه.حتی به نظرات من اهمیت نمیده .البته اینم بگم خانواده ی غیر مذهبی داره و از اول میگفتن پسرمون مذهبیه و خیلی ولاییه....حتی توی تحقیقات هم دوست هاش میگفتن مذهبی و ولاییه... من و خانوادمم واقعا فکر کردیم هست ولی الان میبینم..هیچ کس هم باورش نمیشه اینقدر که خودشو تو جامعه خوب نشون داده. و گول خوردم !!!مادرش از اول مخالف بوده که عروسش چادری باشه...برای همین از من خوشش نمیاد ... و هی بینمون بحث و مشاجره میندازه ...باورتون نمیشه مادرش تا الان علنا چند بار با من قهر کرده ولی هنوزم از مادرش دفاع میکنه .مادرش خیلی بهم تیکه های مختلف میندازه ولی نامزدم خودشو میزنه به نفهمی!و باز از مادرش دفاع میکنه نامزدم سر مسائل کوچیک هم سریع قهر میکنه....و خیلی زیاد حرف هارو به خودش برمیداره ... یعنی کسی داره حرف عادی میزنه و منظوری بهش نداره سریع فکر میکنه منظور دارن ...کلا نرمال نیستن .میدونم دلایل زیادی هست برای این که ادامه ندم ،  از طرفی وابسته شدم و خیلی دوستش دارم وقتی صداشو میشنوم و میبینمش انرژی میگیرم. از طرفی میگم اگر ادامه بدم آینده ام مشخص نیست! از طرفی میگم اگر‌تمومش کنم طاقت شنیدن حرف های فامیل رو ندارم چون قبلا یک یک بار عقد شدم و جدا شدم با موضوعی متفاوت.و اون موقع کلی حرف شنیدم و باز نمیتونیم چند برابرشو بشنوم .و افسرده هم میشم..در آینده خیلی از موردهای ازدواجم هم از دست میدم ...

واقعا توی شرایط بدی ام نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام.
من  به عنوان یک زن کاملا احساس شما رو درک میکنم ترس از قضاوت شدن در جامعه ترسی است که منجر میشود بسیاری از زنان به طلاق و یا جدایی تن ندهند. وابستگی به همسر داشتن. و یا به خاطر گذشته ای که فرد داشته مواردی است که تصمیم گیری را سخت می کند اما
با توجه به توضیحاتتون ومواردی که نام بردید  به نظر میرسه راه کارمنطقی اینه که زمان عقدتان را به تاخیر بیندازید تا بتوانید شناختتان را کامل تر کنید.
ببینید ازدواج و زندگی مشترک بر دوبال احساس ومنطق است زمانی که یک طرف بال زخمی و یا شکسته باشد طرف دیگر بال نمی تواند به خوبی وظیفه خود را انجام دهد و لنگ میزند. برای اینکه تصمیم درست تری بگیرید پیشنهاد می کنم کمی به خود زمان بدهید تا در زمانی که تحت فشارهستید انتخاب نکنید.به خود زمان دهید. با تمام سختی های پیش رو تا زمانی که مطمئن نشدید به ازدواج کردن ،عقد نکنید زیرا اگر احتمال جدایی وجود داشته باشه در زمان نامزدی مشکلات بسیار کمتری خواهید داشت.
ببینید هر فردی قطعا خصوصیات مثبت و یا منفی دارد. اما موضوع مهم اینه که وقتی این دو نفر قصد دارند باهم ازدواج کنند باید این خصوصیات رو سبک سنگین کنند ببیند کدوم سمت به طرف دیگه ارجعیت دارد. چقدر برای فرد مقابل اون خصوصیات منفی مهم است .صفات مثبتش برای شما طوریی است که خصوصیات منفی رو کاهش دهد
دوست عزیز قبل ازهر اقدامی  با نامزدتان به زوج درمانگر مراجعه کنید تا بتوانید در تصمیم گیری محکم تر و منطقی تر عمل کنید .ودر صورت نیاز دوران نامزدی خود را طولانی تر کنید.

پایدار باشید