جوش زدن دهان بعد از بوسیدن

دهان من بعد بوسیدن جوش و افت میزنه این اتفاق هر دفعه بعد بوسیدن میوفته و نامزدم کاملا بهداشتشو رعایت میکنه و بیماری نداره ولی من همچنان مشکلم ادامه داره.باید دکتر بریم؟

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.