عادت بوسیدن در دختر 2 ساله

سلام و خسته نباشید ممنون از وقتی که میزارین.یه دختر دوساله دارم الان مدتیه خیلی علاقه منده لباشو ببوسم.اونم خیلی عمیق.نمیدونم نگران کننده هست یا نه فقط با من که مادرشم اینطوریه.به نظرتون این دفعه که خواست ببوسمش چکار کنم.آیا این عادتش بعدها مشکل ایجاد نمیکنه؟ آیا حس خوبی بهش دست میده؟ ممنونم از راهنماییتون

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام. این که این بوسه حس خاصی به کودک شما میدهد یا نه را اینطور نمیتوان جواب داد، اما بهتر است دست از این عادت بردارید و او را به سمت بوسه ها و نوازشهای مناسبتری سوق بدهید. خیلی لازم است که واکنش بدی نداشته باشید، مثلا میتوانید بگویید من دوست دارم گونه هاتو ببوسم، چشمهای قشنگت رو ببوسم و با خنده و مهربانی، حواس او را پرت کنید. به احتمال زیاد در مواردی با مقاومت او هم مواجه خواهید شد، اگر اصرار کرد، در مورد اصرارش با او حرف بزنید، اگرچه توضیح برایش دشوار خواهد بود اما ممکن است بتوانید دلیل علاقه او به این بوسه را در مسیر فکری اش پیدا کنید. اگر تاثیر گرفتن از دیدن ارتباط دیگران در آن دیدید، بدانید که بهتر است قدری محیط او و فیلم و سریالهایی که میبیند را محدود و کنترل کنید تا مبادا او را به سمت بلوغ زودرس نبرید.

اگر اصرار در او دیدید، موضع خودتان را ادامه دهید و به زودی او هم عادتش را ترک خواهد کرد.