علت و درمان کمردرد قبل از اقدام به بارداری

سلام. روزتون بخیر . من حدود یک ماه کمر درد قسمت پایین کمر دارم ... و چون فکر میکردم شاید عفونت داشته باشم یک هفته قرص مترونیدازول خوردم ولی تاثیری نداشت...من از هفته بعد میخواستم برای بارداری اقدام کنم به نظر شما مشکل خاصی نیست ؟؟؟؟

شایان ذکر است من 25 ساله می باشم.

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
متوجه باشيد مصرف دارو بدون تجويز پزشك اصلا صحيح نيست و تنها بدن را در معرض عوارض داروها قرار ميدهيد،
علت كمردردتان را مشخص كنيد
براي اين هدف متخصص ارتوپد بايد شما را معاينه كند
علت درد كمر متفاوت است
مي تواند ناشي از ضعف عضلات و يا حتي بيرون زدگي ديسك و يا بسياري ديگر از موارد باشد،
وقتي علت پيدا شد درمان به راحتي صورت ميگيرد،
شما بايد تمرين درماني ويژه اي را شروع كنيد و در صورت نياز فيزيوتراپي را براي اصلاح راستاي ستون فقرات و همچنين بازيابي قدرت و طول طبيعي عضلات انجام دهيد.