خونریزی و احتمال سقط و نارسی جنین

سلام من بارداری اولم با سقط مواجه شد. بارداری دوم رو در ٩هفته متوجه شدم چون خونريزی شبه پريودی داشتم و تا ٤ماهگی هم ادامه داشت (جفت پايين بود) و با تمام استراحت ها هم ٣٠ هفته بدنيا اومد كه خدا رو شكر يه پسر سالم دارم ، الان ٦ هفته باردارم كه با توجه به تجربه های سختم و اينكه باز هم خونريزی كم دارم خيلی ميترسم دكترم شياف و آسپرين داد ولی خيلی اضطراب دارم تو رو خدا كمكم كنيد من از نارس شدن اين هم ميترسم و اضطرابم باعث شده آرامش و زندگيم مختل بشه و من ٤ فيبرون هم دارم سوالم اينه آيا اينم سقط ميشه ؟ راهی هست كه نارس به دنيا نياد؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است اگر طول سرویکس  شما کوتاه می باشد ولکه بینی دارید  با پزشک  معالج خود در رابطه با سرکلاژ  مشورت کنید موفق باشید.