وارسی کردن وسایل

سلام خسته نباشید تازگیا دچار وسواس شدم .اونم در چند مورد خاص  مثلا چکه کردن آب ،قفل بودن درهای خونه وقتی بیرون میرم و دیگری فضای مجازی وقتی از یک سایت خارج میشم همش فکر میکنم عکس اشتباهی فرستادم تا چند بار اونو چک نکنم آروم نمیشم خسته شدم از خودم ،لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
این گونه رفتار ها معمولا بعد از یکسری فشار های زیاد و یا اتفاقات ناخوشایند ممکن هست بوجود بیاد سعی کنید با یک بررسی علت رفتارتان رو پیدا کنید و با اون کنار بیاید و حلش کنید
معمولا این موارد بعد از گذشت مدت کوتاهی کم کم از بین میرن اما در صورتی که ادامه داشت بهتر هست به متخصص مراجعه کنید