ساعت آمپول زدن گونال اف

سلام

ببخشید من دخترم .شب سوم تا هفتم دوره بهم کلومیفن و لتراکس دادن و بعد از اون به مدت ۴ روز آمپول گونال اف. بهم گقتن که آمپول رو ساعت ۴ تا ۶ عصر بزنم

خواستم بدونم این ساعت خیلی مهمه؟ آخه کلاس هستم این ساعات اگر تا ۷ و نیم بشه دیره؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است طبق ساعتی که پزشک معالج شما مشخص کرده تزریق کنید واینکه بهتر است با پزشک معالج خود مشکل خود را مطرح کنید موفق باشید