سلام خسته نباشید من ۵ سال هست که تو اقدامم دکتر خیلی رفتم عکس رنگی هم انداختم گفتن مشکلی نیس قرص لترزول و کلومفین خوردم که فقط یک بار فولیکول ۱۰داشتم آمپول اچ سی جی زدم نشد قدمم۱۵۷هست وزنم هم ۷۴سوال من این هست اگر من آمپول گنال اف استفاده کنم باردار میشم ذخیره تخمدان هم دکتر گفت خوبه فقط پلی کستیکم که تا آمپول نزنم پریود نمیشم ممنون میشم خیال منو راحت کنید اگر به دکترم بگم از این آمپول گنال اف بده باردار میشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بایک آمپول نمیتوان معجزه کرد!
برای شمااول ازهمه کاهش وزن باورزش ورژیم غذایی مناسب توصیه میشود.
ودرادامه بایدداروهای مختلف داده شودتاتخمکگذاری انجام شود.
اگرجواب ندهددرمانهای بعدی لاپاراسکوپی وIVFخواهدبود