جوشهای زیر پوستی در پوست خشک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 84 بازدید 2 تبادل تجربه

باسلام پوست من خشک و حساس است و درکمال تعجب جوش های زیر پوستی هم درآورده ام به نظر شما برای رفع این جوشهای زیر پوستی از چه درمان طبیعی و بی ضرری استفاده کنم ؟هم چنین شما از بین مرطوب کنندهای موجود دربازار کدام یک را پیشنهاد میدهید؟باتشکر

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.

تجربه شما

منم عین تو شدم. قبلا جوش نمیزد صورتم اصلا. اما الان پیشونی و چونه ام زیاد میزنه.

ضد آفتاب هم هیدرودرم فاقد چربی میزنم

منم خیلی گشتم کسی نگفته درمان قطعی داره و بدیم به خاطر زیبایی پوسته وگرنه هیچ مشکلی نداره.

چون دایم با زدن موی بدن، موهای هر قسمت که این مشکلو داره پیچ میخوره میره تو و مثل جوش بنظر میاد

فقط می‌دونم اصلا نباید با وسایلی اصلاح کنی که این پیچ خوردگی رو نشدی کنه مثل تیغ و ژیلت و موم و هیچوقت!! نباید دستکاری بشه چون بدتر میشه و جاش تا مدتها میمونه

خصوصا واسه پوستهای خشک و حساس مثل ما.دکترا و افراد درگیر میگن لیزر و لایه برداری از پوست خوبه ولی هزینه بره

من خودم به این نتیجه رسیدم که اول باید از پوستمون شروع کنیم.نباید خشک باشه.

من دارم هرشب طبق طب اسلامی

روغن بنفشه پایه زیتون که یک قطره ست رو استفاده میکنم برای خشکی پوست هرشب باید تو ناف بچکونی.