جوشهای چرکی و تنظیم نبودن هورمون

سلام وقت بخیر ، من دوسال پیش به علت جوش های چرکی و دردناک در  دو طرف پایین صورت و موهای زائد در ناحیه زیر گردن ، به پزشک متخصص پوست مراجعه کرده ام . در ضمن قبل مراجعه آزمایش هورمون انجام دادم ولی مشکلی نبود. ولی متخصص پوست گفت این محل جوش و موهای زائد فقط مربوط به هورمون میشه . دو سال اسپیرونولاکتون 25 روزی یکی مصرف کردم ولی چاق شدن و سردرد از عوارضش بود که ترک کردم . یک ماه پیش آزمایش دادم که پرولاکتینم بالا بود نرمال 23 ولی من 42 بودم و همچنین LH/FSH 1.91  بود که نرمال آن 1.12 بود. در ضمن من 45 روز است قرص ویتاگنوس مصرف میکنم .من الان باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود
دخترم به نظر من هم جوشها و موهای زائدت علت هورمونی دارد. حتی اگه همه آزمایشهای هورمونی هم نرمال باشه. بنابر این داروی هورمونی لازم است ولی حالا که اسپیرونولاکتون بهت نمیسازه باید از داروهای دیگه استفاده کنی. ولی در هر صورت مشکلت هورمونیه.