عدم خیسی واژن حین رابطه

سلام، ما تازه نامزد کردیم علاوه برتنگی وازن همسرم که عادی هستند در ابتدا رابطه های جنسی مشکل اساسی ما عدم خیسی وازن موقع نزدیکی است با وجود اینکه معاشقه و تحریکات شدید قبل نزدیکی انجام میدم موقع سکس با خشکی واژن مواجه میشیم، آیا باید از روغن و آب کمکی بهره ببریم؟ میشه اینکار اصلا؟ ممنون از پاسخ گویتون

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

 سلام .دلايل مختلف دارد استرس گاهی عفونت ،زمان سيكل قاعدگی و...كه ميتوانيد مشاوره شده و براساس آن درمان صورت گيرد. موفق باشید